Pans tradicionals d’Egipte

Pans tradicionals d’Egipte

Alguns dels pans més típics d’Egipte inclouen el «Aish Baladi» i el «Fino». El «Aish Baladi» és un pa integral fet amb farina de blat sencer, aigua, sal i llevat. Té una textura densa i una crosta cruixent, i és consumit diàriament per molts egipcis....
Forn Mir obre una fleca al barri de Cappont de Lleida

Forn Mir obre una fleca al barri de Cappont de Lleida

Inici Els nostres productes Notícies Contacte PETITA HISTÒRIA FORN MIR Tot va començar quan en Jacinto Mir Juanola (aleshores administrador d’una finca de Raimat) va adquirir el forn de pa i la botiga d’ultramarins d’aquest petit poble. Era l’any 1956. En Josep Mir,...
Les coques de Sant Joan a Forn Mir Artesà

Les coques de Sant Joan a Forn Mir Artesà

Les concas de Sant Joan són un dolç tradicional que té les seves arrels a Catalunya, especialment associades amb la celebració de Sant Joan, una festa popular que se celebra el 24 de juny. La història d’aquestes concas es remunta a segles enrere, quan es creu...
Els pans típics d’Anglaterra

Els pans típics d’Anglaterra

Els pans típics d’Anglaterra inclouen una varietat de delícies que reflecteixen la rica tradició de la gastronomia britànica. Entre aquests, destaquen el «soda bread», el «crumpet», i el «Yorkshire pudding». El «soda bread» és un pa sense llevat que es fa amb...
Tasta les nostres coques de recapte

Tasta les nostres coques de recapte

Forn Mir Artesà, ofereix un ampli ventall de producte, destacant les coques de recapte de sanfaina, llonganissa, tonyina entre altres. Us deixem una foto de les que més agraden. T’esperem a les nostres botigues de Cappont, Rovira Roure o Ametller.
El pa com a model econòmic a l’Edat Mitjana

El pa com a model econòmic a l’Edat Mitjana

Una curiositat interessant sobre el pa és que, durant l’Edat Mitjana, el pa era tan valuós que es feia servir com a moneda d’intercanvi en algunes cultures. Aquest fet demostra la importància cultural i econòmica que ha tingut el pa al llarg de la...
La Farina de Blat de Moro: Un Tresor Culinari

La Farina de Blat de Moro: Un Tresor Culinari

La farina de blat de moro, també coneguda com a farina de maíz, és un ingredient versàtil i apreciat en la cuina de diverses cultures arreu del món. Obtinguda de la mòlta dels grans de blat de moro, aquesta farina ofereix una textura única i un sabor lleugerment dolç...
El Trigo Sarraceno: Un Cereal Versàtil i Nutritiu

El Trigo Sarraceno: Un Cereal Versàtil i Nutritiu

El trigo sarraceno, malgrat el seu nom, no és un tipus de blat ni conté gluten. És un pseudocereal amb un sabor característic i una textura lleugerament terrosa, que s’ha convertit en una opció popular per a aquells amb intolerància al gluten o que busquen...