por PanisMir | Nov 24, 2023 | Pa
Els reganyats són una deliciosa especialitat de la pastisseria catalana, que destaca per la seva textura cruixent i sabor subtilment dolç. Aquests dolços, també coneguts com a rosquilletas o canelons, estan fets principalment amb farina de blat, sucre, ou, oli...
por PanisMir | Nov 3, 2023 | Pa
La coca de sanfaina és un plat tradicional català que ens submergeix en els sabors i aromes de la cuina mediterrània. Aquesta delícia, típica de la regió de Catalunya, és una combinació perfecta de verdures fresques, tomàquet, ceba i altres ingredients, tot això...
por PanisMir | Oct 29, 2023 | Pa
El pa alemany és conegut per la seva varietat i qualitat, reflectint la rica tradició panadera d’Alemanya. Aquest pa, conreat i elaborat amb cura, posseeix diverses propietats nutricionals i gastronòmiques que el fan estimat arreu del món. Un dels aspectes...
por PanisMir | Oct 7, 2023 | Pa
El pa de espelta, conegut també com a «farro» en altres cultures, és una antiga varietat de blat que ha captivat l’interès dels amants de la cuina saludable. Aquesta cereal, que ha estat cultivat durant segles, és apreciat no només pel seu sabor únic, sinó també...
por PanisMir | Sep 27, 2023 | Pa
Una anècdota fascinant del pan africà es remunta als antics temps del regne de Kongo, a l’Àfrica Central. Es diu que quan els missioners portuguesos van arribar a aquesta regió a la recerca de convertir la població al cristianisme, van ser rebuts amb generositat...
por PanisMir | Sep 10, 2023 | Pa
Sabies que… …Segons l’Epopeia de Gilgamesh, des de fa 5.000 anys el pa ja s’oferia als déus. La seva simbologia inclouria en els racons més profunds de l’inconscient col·lectiu dels pobles mediterranis la idea de la procreació i els...
por PanisMir | Sep 6, 2023 | Pa
En la gastronomia catalana, el pa no és només un acompanyament, sinó un protagonista indiscutible de la taula. Aquest aliment tan humil com versàtil és l’element fonamental de molts plats tradicionals, complementant i realçant els sabors de la cuina catalana....
por PanisMir | Ago 16, 2023 | Pa
De bon matí no hi ha res com un bon cafè i un croissant de xocolata del Forn Mir Artesà. Tenim normals amb xocolata i integral.
por PanisMir | Ago 3, 2023 | Pa
El panadó de espinacs és un plat tradicional de la cuina catalana que ens submergeix en la riquesa dels sabors mediterranis. Aquesta delícia, coneguda també com a «coca de espinacs», és una mostra de la creativitat culinària que combina la simplicitat dels ingredients...
por PanisMir | Jul 17, 2023 | Pa
A Forn Mir Artesà tenim una amplia gama de producte en magdalenes per abastir el paladar més exigent.